Asusteet netistä

Asusteet ovat tärkeä osa pukeutumista. Pienikin asuste voi joskus muuttaa koko pukeutumisen, ja asusteilla voikin tämän johdosta helposti muuttaa asunsa luonnetta haluamaansa suuntaan. Asusteet ovat yksi tuoteryhmä, joka on helppo ostaa edullisesti netistä, sillä usein ne ovat vain yhden kokoisia – koolla ei siis ole väliä, eikä virheostoksia tämän johdosta voi kovinkaan usein tulla. Asusteet on helppo ostaa ja ne ovat edullisia, joten niitä voi hyvillä mielin ostaa kaapit täyteen erilaisten tilanteiden varalta. Tässä artikkelissa esittelemme muutamia yleisiä ja helppoja asusteita, joiden avulla on helppo stailata tyyliään suuntaan tai toiseen. Lukaise siis tämä artikkeli uusien ja tyyli-innovatiivisten ideoiden saamiseksi ja ala stailata!

Lasit luovat fiksumman kuvan

Mikään ei luo stereotyyppisen fiksua kuvaa niin vahvasti kuin lasit. Lasit ovat kuitenkin myös pop. Ne saavat sinut näyttämään vakavammalta ja uskottavammalta, mutta ovat samalla kiistattoman tyylikkäät. Jos et tarvitse laseja vahvuuksilla, voit aina ostaa myös pelkät koristelasit. Laseja on saatavilla kaikissa väreissä, kuoseissa ja malleissa, mitä kuvitella saattaa. Valitse omasi mieltymyksesi mukaan, tai osta vaikka useammat!

Aurinkolaseilla Hollywood-glamouria

Julkkis ei ole julkkis ilman isoja tummia laseja, ja sinäkin voit helposti kopioida tämän lookin. Aurinkolasit tekevät tyylistä kuin tyylistä katu-uskottavan. Valitsetko kissamaiset lasit, pilottilasit vaiko jättisuuret aurinkolasit? Aurinkolasit ajavat tietenkin sivussa myös ensisijaisen käyttötarkoituksensa: ne suojaavat silmiäsi auringon säteiltä, samalla kun itse saat sädehtiä lookissasi tähden lailla!

Huivista lämpöä ja eleganssia

Huivi on siitä mainio asuste, että se tuo paitsi lämpöä, myös tyttömäistä hempeyttä ja eleganssia. Huivejakin löytyy skaalan kaikista päistä: yksi pitää suurista ja pehmoisista villahuiveista, toinen turvautuu hienostuneeseen silkkihuiviin. Käytännöllistä ja kaunista!

Ponnarista on moneksi

Kaikessa yksinkertaisuudessaan hiuslenkki kaikissa eri muodoissaan saattaa olla asusteista tärkein. Hiuslenkillä solmit itsellesi hetkessä ihanan kampauksen, joka pysyy koko päivän. Kampaus muuttaa koko asun luonteen täysin: hillitty nuttura, tyttömäiset sivuponnarit vai tyylikäs korkea ponnari? Voit mätsätä lenkkisi asuusi tyylin maksimoimiseksi. Valitsetko näkymättömän kumilenkin vai ysärityylisen muhkean lenksun, joka saa näkyä?