Vinkkejä tuoksujen ostamiseen netistä

Monia asioita voi netistä ostaa niin sanotusti ”sokkona” vain kuvia katsomalla. Esimerkiksi vaatteet, asusteet, elektroniikka ja astiat kuuluvat tähän kategoriaan. Hajuvedet eivät kuitenkaan ole yhtä helppo nakki: niiden ainut ominaisuus kun on niiden uniikki tuoksu. Tai no, on niiden kauniilla pakkauksillakin omanlaisensa arvo niin keräilijöille kuin yleisille materialisteillekin. Kuinka sitten voi ostaa hajuveden netistä, kun ei ennalta tiedä, mitä saa? Kokenut tuoksualan ammattilainen voi mielessään piirtää itselleen hajuveden mahdollisen tuoksun pelkästään ainesosaluetteloa katsomalla. Tavalliselta tallaajalta tämä ei ihan niin vain onnistukaan, vaan täytyy ottaa kovemmat keinot käyttöön.

Vieraile kivijalkaliikkeessä

Ehkä helpoin tapa löytää itseään eniten miellyttävä tuoksu ja saada selvää itseään kiinnostavasta tuoksusta on tietenkin vierailla kivijalkaliikkeessä, joka tuoksua myy. Tällaisissa liikkeissä voit näet kokeilla kyseistä tuoksua yllesi, tuoksutella sitä ja seurata sen kehittymistä iholla. Miten tämä sitten liittyy helpompaan nettishoppailuun? Yksinkertaisesti sanottuna, kivijalkaliikkeissä vieraillessasi voit löytää itsellesi mielituoksun, mutta se ei tarkoita sitä, että sinun olisi pakko ostaa se sieltä. Kun mielituoksu on löytynyt, voit tehdä hintaseurantaa netissä ja etsiä sitä edullisimmalla hinnalla tarjoavan nettisivuston. Nyt tiedät jo mitä odottaa, joten voit turvallisin mielin tilata tuoksusi mistä tahansa verkkokaupasta. Internetistä ostamalla saatat tehdä yllättävänkin suuria säästöjä!

Tutkaile mieltymyksiäsi

Mikäli sopivaa kivijalkakauppaa ei lähistöllä ole tai et pysty sellaiseen syystä tai toisesta menemään, on toinen vaihtoehtosi tutkimuksen tekeminen. Katso, mitä tuoksuja kaapistasi tällä hetkellä löytyy ja mieti, mistä erityisesti pidät niissä. Onko tuoksu vahva vai makea? Hedelmäinen vai kirpeän sitruksinen? Lähde matkalle tuoksunautintojesi syvyyksiin ja tutki itseäsi löytääksesi täydellisen tuoksusi kaavan. Kun olet selvittänyt suunnilleen, millaisista tuoksuista pidät, sukella netin ihmeelliseen maailmaan unelmatuoksusi jäljittämiseksi aiempia mieltymyksiäsi apuna käyttäen. Tällaisella tavalla tuoksun tilaaminen on toki tietyllä tapaa vapaapudotus tuntemattomaan, mutta kaava on yllättävän toimiva, ja saatat tulla löytäneeksi sellaisen tuoksun, jota et muuten olisi itse osannut valitakaan. Tätä kannattaa siis todellakin kokeilla, sillä parhaassa tapauksessa tulet yllättäneeksi itsesi varsin positiivisella tavalla!